Žešće oscilacije! NEDELJNA PROGNOZA od koje vam neće biti dobro: Evo šta nam se sprema!

Autor: Republika

Vesti

09.04.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su najavili iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, do ponedeljka nas očekuje pretežno sunčano i sve toplije, ali će već u nedelju nastupiti promena vremenskih prilika kada će doći do pojave oblačnosti i ponegde slabih padavina.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

U ponedeljak će se zadržati isto ovakvo vreme, ali u utorak, iako će i dalje biti toplo sa maksimalnom dnevnom temperaturom oko 19 stepeni, sledi povećanje oblačnosti, tvrde u RHMZ-u.

Sledećeg dana najavljuje se jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature. U sredu se očekuje maksimalna dnevna temperatura od samo 16 stepeni, da bi u četvrtak vrednost žive u termometru pala na samo 12 stepeni što će ujedno biti i najhladniji dan naredne sedmice praćen kišom.

Od četvrtka očekuje se stabiliziacija vremenskih prilika, prestanak padavina, kao i postepeni rast temperature koja će u petak dostići svoju maksimalnu vrednost od 21 stepen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading