Rođena prva beba u Srbiji iz ODMRZNUTIH EMBRIONA! Predsednik Vučić objavio sjajne vesti: Čestitam majci Mariji i našim neverovatnim lekarima

Autor:

Vesti

29.03.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U UKC Kragujevac, u najmlađem državnom centru za biomedicinski potpomognutu oplodnju, iz odmrznutih embriona rođena je prva beba, saopštio je večeras na Instagramu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: instagram.com/avucic

- Prvi pokušaj krio-embriotransfera na svet je doneo Danicu - koja je svojoj majci Mariji ostvarila najveću želju da u rukama drži najsjajniju zvezdu - naveo je predsednik Srbije na Instagram nalogu "avucic".

Vučić je čestitao, kako je naveo, od srca ponosnoj majci, ali i "našim neverovatnim lekarima koji su joj svojim znanjem i veštinom pružili šansu za roditeljstvo".



Predsednik Srbije naglasio je da je, za samo dve godine rada državnog centra za biomedicinski potpomognutu oplodnju, čak 30 beba rođeno putem vantelesne oplodnje.

- Država će nastaviti da ulaže u zdravstveni sistem i pomaže parovima koji žele, a ne mogu prirodnim putem, da se ostvare u ulozi roditelja. Jer, budućnost Srbije su naša deca! - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading