(FOTO) VESIĆ LJUT: Kopaonik KRCAT a u Beogradu ZABRANA! NEĆEMO DA BUDEMO TAOCI TUĐEG BAHAĆENJA

Autor:

Vesti

27.03.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić izrevoltiran je činjenicom da mnogi ugostiteljski objekti na poznatim planinama bez problema rade uprkos donetoj zabrani Kriznog štaba, te je na svom fejsbuk profilu postavio fotografije na kojima se vidi velika gužva skijaša kako u lepom danu, na suncu ispijaju u kafiću svoja omiljena pića.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Puni kafići na Kopaoniku

- Izgleda da ista pravila ne važe za čitavu zemlju. Ovo su redovi za Pančićev vrh i Karaman greben!
Posle će meni neko da priča kako u Beogradu svi restorani treba da budu zatvoreni! I da se tako štitimo od epidemije. I kako je važno da bude zatvoren kafić sa pet stolova u Resniku ali na Kopaoniku može da radi ko šta hoće. Tako je bilo u januaru i februaru kada se restorani na Kopaoniku i Zlatiboru radili do jutarnjih časova pa su oni koji su bili tamo zarazili pola Srbije. I svi koji se zalažu za zatvaranje svega tada su ćutali! Kao i danas! Jer Kopaonik je očigledno tabu tema a po Beogradu može da se eksperimentiše.  Beograđanke i Beograđani neće biti talac ni Kopaonika, ni Zlatibora! Većina naših sugrađanki i sugrađana se ponaša odgovorno i nema razloga da plaćaju cenu tuđeg bahaćenja - napisao je Vesić na svom profilu

 

Копаоник управо сада! Изгледа да иста правила не важе за читаву земљу. Ово су редови за Панчићев врх и Караман...

Posted by Горан Весић on Saturday, 27 March 2021

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading