VUČEVIĆ POSLAO JAKU PORUKU NA GODIŠNJICU BOMBARDOVANJA: Trpeli smo udarce najjače vojne sile, ali nismo gubili nadu da će Srbija ponovo zasijati u svojoj lepoti

Autor: Republika

Vesti

24.03.2021

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada poslao je jaku poruku na svom Instagram profilu povodom godišnjice NATO bombardovanja SRJ.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Miloš Vučević

- Večeras, kada sat otkuca 20 časova, zaćutimo na minut zbog zlosutnog časa u kom je pre 22 godine počeo krvavi pir nad nama od strane NATO pakta. Padali su redom heroji koji su nas branili, rušene su fabrike koje su nas hranile, razarani mostovi koji su nas spajali. Patili smo i plakali za svakim izgubljenim životom, drhtali od zvuka sirena, uvijali se pred udarcima najjače vojne sile koja je ovom zemljom ikad hodila, ali se nismo predali ni izgubili nadu da će naša Srbija ponovo ponosno zasijati u svoj svojoj slavi i lepoti. I, evo, danas, ta nada je stvarnost, gde god se okrenemo vidimo da niču nove fabrike, da se novi auto-putevi ravnaju, a novi mostovi izvijaju nad rekama, među kojima će posebno grandiozan biti i novi most u našem Novom Sadu. Ožiljci tih strašnih dana će večno ostati, imena stradalih pod NATO bombama biće u našim sećanjima dok god je Srbije i njenih građana. Nikad ne zaboravimo! - napisao je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading