Vučića RAZAPINJU zbog objave na Instagramu: Šiptari pokrenuli peticiju, a domaći izdajnici pohitali da prvi prenesu kritike EU

Autor:

Vesti

20.03.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava na instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića podigla je veliku prašinu, kako među Albancima tako i među domaćim izdajnicima.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Aleksandar Vučić

Naime, Vučić je objavio fotografilu Kosova i Metohije na kojoj piše da "kosovo nije breme, već naš krst, a sa krsta se bolje, nego ispod njega, vidi vaskrsnuće". Predsednik je to učinio povodom obeležavanja 17 godina od pogroma srpskog stanvništva sa Kosova i Metohije od strane albanskih ekstremista 2004. godine.

 

 

Takva objava je izazvala veliku buru među albancima koji su na internetu otvorili onlajn peticiju "Kosovo nije Srbije, reci ne Vučićevim lažnim optužbama". Cilj je da se sakupi 5.000 potpisa a do sada je pribavljeno oko 4.330.

 

Foto: printscreen
Sramotna objava tajkunskog N1

Srbija kao njen predsednik Vučić se već duži niz godina bori protiv vangraničnih neprijatelja, pritisaka i ucena koje dolaze sa strane a koje se upravo tiču južne srpske pokrajne Kosova i Metohije. Problem koji je veći od toga je onaj koji se nalazi u samoj matici a koji izjeda iznudtra kao kancer koji polako preti da metastazira. 

Foto: printscreen
Peticija koju su šiptari pokrenuli

Opozicioni mediji iza kojih stoji tajkunski duo Đilas i Šolak brže bolje kao po direktivi dočekali su da objave kako EU kritikuje predsednika Srbije zato što brani i čuva svoj narod.

Licemernoj EU i N1 smeta zastava Srbije na svojoj južnoj pokrajni, a ne smeta im kada isto to učine albanci i to na teritoriji koja mahom nije priznata kao nezavisna, i koja nema članstvo u UN. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ana

20.03.2021 11:19

KiM je Srbija! Šta im nije jasno?

Tisa

20.03.2021 11:22

Domaci izdajnici su najveca sramota koja moze da postoji.

Tisa

20.03.2021 11:23

Kosovo je nase i tu nema sta da bude nejasno, vec da bude jasno.

Odgovori 13 1
Joka

20.03.2021 11:25

Kosovo je uvek bilo i biće srpsko, naša zastava, krst će uvek biti obeležje naše zemlje.