VAKCINACIJA NE UTIČE NA STERILITET! Srpski lekar srušio mit: TO SU GLUPOSTI!

Autor: Republika

Vesti

17.03.2021

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Ginekološko-akušerske klinike "Višegradska" prof. dr Aleksandar Stefanović ističe da je po sterilitet opasnija infekcija koronom, nego vakcinacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vakcinacija (Ilustracija)

- To što omladina priča kako želi potomstvo, pa neće da se vakcinišu jer se plaše da ne budu sterilni, čista je glupost i njihov izgovor. Imunizacija ne utiče na sterilitet i nakon nje možete da postanete roditelji. Od davnina je poznato i sama Hipokratova zakletva kaže da nijedan lek i nijedan zdravstveni radnik ne može da naškodi pacijentu i njegovo zdravlju - izjavio je Stefanović za "Informer".

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Prof. dr Aleksandar Stefanović

- Mnogo je bezazlenije dobiti vakcinu protiv korone, koja je bezbedna i sigurna, nego se zaraziti. Jer tu onda dolazi do problema. Kovid infekcija ostavlja ozbiljne i dugoročne sistemske posledice na organizam, a između ostalog i na plodnost i sterilitet. Zato apelujem na ljude da se vakcinišu, jer će se tako zaštititi od svih posledica, a epidemija će se privesti kraju - zaključio je Stefanovič.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading