ZABRANJENO JE ŠETATI KEROVE! Ivanu je obezbeđenje poslovnog kompleksa na Novom Beogradu presrelo zbog psa

Autor: Republika

Vesti

17.03.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našu sugrađanku Ivanu presrela su dva pripadnika obezbeđenja dok je sa svojim psom prolazila kroz poslovni park i kompleks Airport City na Novom Beogradu.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ilustracija

Pas je bio na povodcu, uredno obeležen i vakcinisan. Ipak, to nije bilo dovoljno obezbeđenju, koji su je prilično grubo opomenuli da je tu "zabranjeno šetati kerove"!

Pošto ih je pitala gde stoji obaveštenje da je to zabranjeno, oni su joj rekli da znaka nema ali da je tako naređeno. Naravno, nisu odgovorili ko im je izdao takvo naređenje, prenosi Petface.

Redakcija portala Republika.rs pokušala je da kontaktira višenamenski komercijalni objekt na Novom Beogradu, ali bezuspešno.

RepublikaFoto: Photo by Tatiana Rodriguez on Unsplash

Podsetimo, Airport Citi je kompleks poslovnih zgrada na Novom Beogradu u čijim prostorijama posluje 110 svetski poznatih kompanija. Reč je o, kako kažu, prvom pravom Biznis parku na ovim prostorima koji svojim stanarima pruža koncept "grada u gradu". Ono što nisu spomenuli da je Airport City zabranjen grad za sve pse.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading