OGROMAN MEDVED PRIŠUNJAO SE ČOVEKU USRED DANA U GRADU! Pogledajte kako se spasio! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

17.03.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan snimak zabeležen je u Nižnjevartovsku u zapadnom Sibiru, ostavio je sve u neverici aglavni akter je mrki medved koji je lutao centrom grada

RepublikaFoto: Tviter/printscreen
Medved pojurio čoveka usred grada

Na snimku se vidi kako na ulici zver kreće na čoveka koji razgovara telefonom. Čovek se daje u beg i tada kreće drama, jer životinja počinje da ga goni. Nakon kratke potere, čovek pretrčava ulicu, medved kreće za njim i u tom momentu životinju udara autobus.

Srećom, priča se razrešila više ili manje pozitivno za sve učesnike, uključujući i "krznenog momka" - tačnije devojku, jer je kasnije otkriven da je u pitanju bila ženka medveda. Vozilo ju je udarilo, ali je nije ozbiljno povredilo zahvaljujući brzim reakcijama vozača autobusa i dobrim kočnicama, a ubrzo ju je uspavao i odveo tim za kontrolu životinja, koji je brzo stigao na mesto događaja.

Prema lokalnim medijima, medved nije bio divlja vrsta, već kućni ljubimac, a vlasnik ga je držao u obližnjem hotelu. Policija sada istražuje kako je uspela da pobegne i da li su njeni životni uslovi uopšte bili legalni. Navodno je pronađen drugi medved u kavezu u istom hotelu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading