(FOTO, VIDEO) Komšije napastvovane devojčice otkrile za Republiku: Manijak pola sata onanisao, pa krenuo za njom u lift!

Autor:

Vesti

15.03.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurnosne kamere u zgradi na Ceraku snimile su manijaka koji je izvukao polni organ i spopao devojčicu u liftu.

RepublikaFoto: Republika
Zgrada na Ceraku u koju je manijak upao

Za incident su stanari zgrade na adresi Breza 10 saznali nakon što je nepoznati muškarac izlomio kamere u nedelju u 5.30 časova. Oni su premotavajući snimke, uočili napasnika koji je u petak ulazio i istrčavao iz zgrade. Samo je komšinica N. K. uočila kod mladića da mu se vidi polni organ.

 

 

 

Kako Republika saznaje, muškarac se prvo samozadovoljavao pola sata, a kada se devojčica pojavila, on je pošao za njom.

Videli smo na snimku da je skoro 30 minuta stajao u ćošku i samozadovoljavao se, a onda 5 minuta gledao u devojčicu kada se pojavila. Ušao je za njom i pokazao joj se dok je stajala u liftu, a onda se stepenicama spustila komšinica. Čim je čuo da ona silazi, izjurio je napolje, tako da žena nije stigla da ga vidi - kaže N. K. za naš portal.

Upravnik zgrade Bojan Đorđić kaže da su svi u šoku zbog ovog napada i nada se da će muškarac biti što pre uhvaćen.

- Devojčica je čekala drugaricu sa četvrtog sprata da idu na trening. Kako ona nije mogla da siđe, morala je da uđe u zgradu i tada je ovaj pošao za njom. Gledali smo kamere i sa susedne zgrade i tamo ima masku. Daj bože da ga policija što pre uhvati, svi smo u strahu. Takav napad je bio nezamisliv u našem kraju - ispričao je za Republiku upravnik zgrade Bojan Đorđić.

Foto: Republika
Bojan Đorđić

Napasnik i muškarac koji je uništio kamere su dve različite osobe jer se razlikuju po građi, smatraju stanari. Oni, međutim, veruju da su ova dva muškarca zapravo saučesnici u ovom slučaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading