(FOTO/VIDEO) SAMO NA SEBE MISLE! Korona divlja, a muzičari organizovali protest: NIKO SE NE PRIDŽAVA MERA!

Autor:

Vesti

14.03.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred Skupštine Srbije održan je skup muzičara, ugostitelja i frizera a među okupljenima gotovo da se niko nije pridržavao mera koje je propisao Krizni štab za borbru protiv koronavirusa, što se jasno može videti na fotografijama koje Republika objavljuje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Protest estradnih umetnika

Protest je, inače, organizovan upravo protiv mere Kriznog štaba, jer predstavnici pre svega radnika u muzičkoj industriji smatraju da su im zbog odluka ugrožene egzistencije.

Međutim, i pripadnici drugih branši u Srbiji, koje su takođe pogođene pandemijom, nije učestvovao u ovom okupljanju.

Pri tom, valja imati na umu da su statistički podaci o zaraženima i preminulima od opakog virusa koji se svakodnevno objavljuju iz dan u dan sve crnji, pa je onda teško razumeti zašto su pobunjeni muzičari izabrali baš ovaj delikatan trenutak za demonstriranje svog nezadovoljstva.

Pri tom, kao što se vidi na fotografijama i video snimku koji objavljujemo, gotovo niko od okupljenih nije nosio masku niti je držao distancu što je merama propisano.

Inače, okupljeni su nosili transparente sa porukama "Mi na život bez muzike ne pristajemo", "Imam samo pesmu"...

 

Oni su najavili štrajk glađu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

15.03.2021 13:44

Svi za kažnjavanje.