Direktorka kovid bolnice u Batajnici: SITUACIJA SA KORONOM JE ALARMANTNA, TREBA SVE DA SE ZATVORI!

Autor: Republika.rs

Vesti

12.03.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je danas da je situacija kada je reč o epidemiji korona virusa alarmantna, kritična i zabrinjavajuća.

RepublikaFoto: Printscreen/RTS
Tatjana Adžić Vukičević

Ona je na TV Prva rekla da mora sve da se zatvori i da je zatvaranje do 12 sati kupovina vremena.

Istakla je još jednom ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo, rekavši da nema šale, da su na sve strane mrtvi i bolesni.

 


Adžić Vukičevićeva je navela da je u bolnici u Batajnici otvoreno još 11 poluintenzivnih nega, što je još 400 kreveta, i dodala da je situacija u bolnici zaštrajuća i napeta.

- Radno vreme za nas ne postoji od 4. decembra, mi smo najveća kovid bolnica u Evropi i možemo da primimo više od 930 pacijenata. Situacija je toliko alarmantna, i toliko kritična, da je svakim danom sve gora i gora. Ja ne znam šta nas sve drži budnim, nas zdravstvene radnike, da i dalje dajemo maksimum od sebe jer naši pacijenti nemaju nigde drugde da se leče, oni ne mogu u Švajcarsku, na kliniku Mejo, oni moraju da se leče u Srbiji - rekla je ona.

Ona je građanima poručila i da moraju da se vakcinišu i da tu nema "ni šta, ni molim", kao i da imaju četiri vakcine. Postoje, kako kaže i one reakcije da se posle vakcine razvije kovid pneumonija i da u Batajnici ima oko 20 takvih bolesnika, ali da niko od njih nije umro. S druge strane, umro nam je momak od dvadesetak godina, doktor iz Niša koji je na medicini imao prosek, 9,99 -  kazala je direktorka kovid bolnice u Batajnici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading