Vučević: Samo zajedno možemo da izguramo ovu tešku godinu, vakcinišite se!

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

09.03.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučevicg apelovao je na sugrađane da prime vakcinu i tako se pridruže armiji onih koji su, barem na neko vreme, pobedili opaki virus s kojim se čovečanstvo bori već drugu godinu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Miloš Vučević

Vučević je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je zabeležen trenutak kada prima vakcinu i napisao da se i on danas "pridružio toj armiji".

Ko još nije stigao na red, neka zna da će poziv stići i da samo zajedno možemo izgurati ovu tešku godinu i na kraju pobediti u ovom specifičnom ratu koji vodimo, dodao je gradonačelnik Novog Sada.


- Dragi prijatelji, evo već je i druga godina kako celokupno čovečanstvo vodi najveću bitku XXI veka. Na stolu je ono najvrednije što imamo - zdravlje i životi naših najmilijih, ali i naše sloboda i bezbrižnost, koje smo dosad shvatali olako i podrazumevajuće. Svi smo u neprestanoj borbi, naročito hrabro medicinsko osoblje koje već mesecima svakodnevno ''krvari na prvoj linija fronta'' da očuva normalno funkcionisanje naše države, ali i državni vrh koji je uz ogromne napore obezbedio više od 2.500.000 vakcina za Srbiju - napisao je Vučević uz poruku da "predaja nije opcija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading