UZMI RAČUN I POBEDI: Jovan iz Beograda dobitnik stana, evo gde su otišle ostale nagrade!

Autor: Republika

Vesti

20.02.2021

19:17

Pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu dodeljeni su u petom, pretposlednjem izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020". Najvredniju nagradu, dvosoban stan u naselju Zemunske kapije, dobio je Jovica Nikolić iz Beograda.

Printscreen

Glumica Iva Štrljić izvukla je srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa 10.741.506 pristiglih koverata.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Marija Živanović iz Zrenjanina, Blagoje Maksimović iz Jagodine, Tamara Oblaković iz Mišara, Milanka Tucaković iz Kragujevca i Slobodan Grbić iz Smedereva.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobio je Jovica Nikolić iz Beograda.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

Printscreen

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, najvredniju nagradu dobio je Stevo Siljanovski iz Jabuke.

Sve koverte koje su poslate prošle godine ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada.

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Igra se formalno priređuje u dva kruga – u toku je drugi krug, dok je prvi trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020.

U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila "fijat 500L" i po jedan stan u Beogradu, i to u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

Printscreen

Uslovi učešća i pravila nagradne igre, koju organizuje Vlada uz podršku NALED-a, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Komentari (0)

Loading