PRLJAVI POTEZ N1! Pokvareno spinovanje i NAMERNE GREŠKE da bi ponizili film Dara iz Jasenovca: SRAMOTA NEVIĐENIH RAZMERA

Autor:

Vesti

10.02.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Potkrala se greška" uredništvu N1 Sarajevo?!

RepublikaFoto: Promo foto

TV N1 Sarajevo objavio je skandaloznu fotografiju na svom Tviter nalogu, gde je u opisu navedeno "Dara iz Jasenovca nije ušla u uži izbor za #Oscars2021".

Prethodno je na istom nalogu objavljena fotografija filma Quo vadis, Aida uz opis "Quo vadis, Aida zvanično u utrci za prestižnu nagradu #Oscars2021 #genocid #Srebrenica".

Pa se postavlja pitanje, kako je moguće i zašto ispod fotografije filma Dara iz Jasenovca nisu navedeni tagovi #genocid #Jasenovac? Kada se radi o ovakvim temama nema mesta za greške administratora, a u navedenom slučaju napravljen je ogroman propust(?)!

Ovaj sraman potez i negiranje podigao je veliku prašinu na internetu, a fotografije možete pogledati u nastavku.

 

 

 

- Ovo izuzetno vređa mnoge koji nakon skandaloznih tekstova američkih magazina o filmu Dara iz Jasenovca treba da budu potkačeni i ovim sitnim detaljima koji su namerni i koji imaju za cilj određeno likovanje na temu toga da je srpski film ispao, a film o Srebrenici ostao - navodi se u objavi na Tviteru ispod objava N1 Sarajevo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading