VUČIĆ NAJAVIO SNAŽNU REVAKCINACIJU: To je najvažnije za ljude, šta će biti sa zdravljem, da li se osećaju sigurno, kakvi su planovi za budućnost...

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.02.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od srede-četvrtka krecnućemo u dalju masovnu vakcinaciju, jer ćemo od utorka, srede ili četvrtka imatu još više vakcina, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

On je dodao i da za dva dana kreće snažna revakcinacija velikog broj ljudi koji je već primio prvu dozu.

- To je najvažnije za ljude, šta će biti sa zdravljem, da li se osećaju sigurno, kakvi su planovi za budućnost. To ljude motiviše i interesuje, a ne kako će gazde pojedinih firmi da se odnose prema ne znam kome… - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Pančevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Boris

07.02.2021 11:47

Tek posle uspešne revakcinacije možemo reći da smo blizu pobede nad Korona virusom.

Ruta

07.02.2021 11:53

Zdravlje i jeste na prvom mestu, jer samo zdravi i možemo sa svim neprilikama da se borimo.

Dejo

07.02.2021 12:24

Jedini spas je vakcina i smatram da svako od nas treba da primi vakcinu time će spasiti sebi život i drugom. Podržavam ovo što je izjavio naš predsednik.

Zeljko

07.02.2021 12:33

U Srbiji je od prvog februara polako počela i revakcinacija dok u mnogim delovima sveta vakcina porotiv korone još nije ni stigla, e to je uspeh naše vlasti i našeg zdravstva.