SLAGALICA PUKLA! ŠTA ĆE SEVERINA U OPŠTOJ KULTURI?! Ljubitelji kviza besni, kiksevi se samo nižu, nema im kraja!

Autor: Republika

Vesti

05.02.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni kviz često ume da nas iznenadi, zabezekne, a vrlo često i ozbiljno naljuti! Obožavaoci ove kultne emisije su sada definitivno pobesneli zbog jedne pevačice koja je pronašla svoje mesto u asocijacijama...

RepublikaFoto: printscreen/RTS
ZAŠTO JE ONA DEO OPŠTE KULTURE Šta će Severina u Slagalici

U poslednjoj epizodi najdugovečnijeg kviza TV Slagalica, kao odgovor druge Asocijacije našla se pesma koju je pre nekoliko godina snimila Severina Kojić sa Goranom Bregovićem.

Pre toga, rešenje jedne kolone bilo je njeno ime - Severina, a pojmovi koji su asocirali na nju bili su čak dva njena prezimena - Kojić i Vučković?!

Pre pesme "Gas" kao konačna rešenja najomiljenije igre u kvizu, kao mogli smo videti i imena drugih pevača i pevačica - od Mileta Kitića do Milana Stankovića, što je zasmetalo pojedinim gledaocima koji su svoje nezadovoljstvo iskazali na tviteru.

- Zašto ja moram da znam šta je Severina otpevala, od kad je to opšta kultura - glasio je jedan u moru sličnih tvitova.

Kao primer za ovo, pojedini na društvenim mrežama podsećaju na dve najsmešnije epizode - one u kojima smo saznali da se supruga pokojnog Džona Lenona zove "Ovo Ono", ali i da nisu svi čuli za film "Nema zemlje za starce" - jedan takmičar je prošle godine u igri "Slovo po slovo" rekao da "Nema zemlje za čvarke"!

Tu je i još jedan kiks - Veljko Ražnatović je u Slagalici postao MMA borac!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading