(VIDEO) POLICIJO REAGUJ! BAHATI VOZAČI ĆE NEKOG UBITI: Pogledajte najnoviji snimak divljačke vožnje u Beogradu

Autor:

Vesti

04.02.2021

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trend među mladima koji je zavladao u poslednje vreme gde svoje divljačko ponašanje za volanom snimaju kamerama i objavljuju na društvenim mrežama poprima sve više maha.

RepublikaFoto: twitte.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Novi snimak koji kurži društvenim mrežama gotovo je izazavao ogroman bes javnosti. Na kom se vidi kako mladić koji upravlja vozilom saobraćajnu gužvu rešava time što vozi po travnjaku i pešačkoj stazi.

Rizikujući time da ugrozi ostale učesnike u saobraćaju pa i same pešake koji su se u trenutku našli na trotoaru. Na svu sreću, niko nije nastradao ali je pitanje dana kada će se to desiti s obzirom na to da su se toliko osilili da misle da su nedodirvilji.

Ovo nije prvi slučaj divljačke vožnje u Beogradu, pre nekoliko dana objavljen je snimak vozača koji je u automobilu marke "audi" jurio auto-putem od čak 318km/h.

Svi autori ovih snimaka uglavnom voze besne automobile, pa verovatno misle da imaju određene "povlastice". Ovim putem apelujemo na nadležne organe da reaguju i da ovakve i slične njima adekvatno sankcinišu kako neko nedužan ne bi izgubio život zbog par lajkova na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading