(VIDEO) Kakva MORALNA NULA: Profesor Radovanović sumnjao u dostupnost vakcine, a prvi pohitao u januaru da je primi

Autor:

Vesti

27.01.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čuveni" profesor Zoran Radovanović poznat po stalnim gostovanjima na televizijama sklonim kritikovanju vlasti "N1" i "NovaS" u decembru mesecu sumnjao je da će vakcini u Srbiju stići pre jula.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Zoran Radovanović

No, na njegovu žalost i razočarenje Srbija je vodeća zemlja u Evropi po broju vakcinisanih građana.

To pokazuje i nedavno istraživanje koje je objavljeno na sajtu ourworldindata.org koje se bavi isključivo statistikom vezanom za Covid-19.

Ono što je zanimljivo, jeste da pored sve kritike i sumnje koju je profesor izrazio u decembru mesecu gde je kazao da ne treba misliti da ćemo svi u januaru biti vakcinisati, te da nećemo to obaviti pre kraja leta, činjenica jedna, a to je da vakcine em što su stigle u januaru mesecu, em što je profesor bio među prvima u redu koji su se vakcinisali. A on nije našao ni za shodno da hvali Srbiju kako je uspela neverovatne stvari u pogledu vakcinacije, te čak ni priznao da eto nije bio u pravu. Baš licemerno!

Foto: printscreen
Profesor kaže jedno, a statistika sasvim drugo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading