Nastavlja se rat svih protiv svih u Đilasovoj opoziciji!

Autor:

Vesti

24.01.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Netrepeljivost u Đilasovoj opozociji dostigla je vrhunac i svadje, sukobi misljenja, neslaganja oko ključnih tema gotovo su svakodnevne.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Stranka slobode i pravde i Pokret slobodnih građana neće se odazvati pozivu na sastanak opozicionih stranaka u utorak, o zajedničkoj platformi za dijalog o izbornim uslovima, koji su im uputile Nova stranka i Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića, prenosi Nova.rs.

Kako dodaje, ni Demokratska stranka, kao i ni Pokret za preokret, neće učestvovati u razgovoru sa pomenutim partijama.

Portal navodi da je razlog za odbijanje da učestvuju u razgovorima to što su Nova stranka i SDS pre razgovora sa ovim partijama obaveštavale javnost.


- Mi smo predlog platforme, koja se odnosi na dijalog sa vlašću, prosledili svima za koje smo sigurni da ne bi sarađivali sa SNS. Nismo želeli da izlazimo u medije, jer nam nije bila namera da naše sagovornike stavljamo pred svršen čin kako bi ispalo da smo veliki i važni, a drugi mali i nebitni- rekao je neimenovani izvor portala iz opozicije.

Kako je dodao, Dveri, Zajedno za Srbiju i Ne davimo Beograd izjasnili su se o njihovoj platformi, dok su, kako kaže, Nova stranka i SDS odgovorili preko medija što je ocenjeno kao pokušaj dobijanja sitnih političkih poena.

Ranije je saopšteno da će se sastanak opozicionih stranaka i pokreta o izradi zajedničke platforme za dijalog sa vlašću o izbornim uslovima održati u utorak, 26. januara u sedištu Nove stranke u Beogradu.

Kako je najavljeno iz te partije, na sastanku će biti razmotren predlog platforme koju su pripremile Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana i Pokret za preokret, kao i predlozi ostalih opozicionih stranaka i pokreta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading