(FOTO) Milena Radulović stigla u SUD! Daje izjavu o slučaju seksualnog zlostavljanja koji je uzburkao Srbiju

Autor:

Vesti

20.01.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Radulović stigla je u Više tužilaštvo gde će dati izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kog je više devojaka optužilo za seksualno zlostavljanje.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Glumica Milena Radulović

Glumica je stigla u Više tužilaštvo u pratnji advokata Jugoslava Tintora i Denisa Bećirića.

Od trenutka kada je saopšteno da je on uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Glumica Milena Radulović

Od njih se uzimaju izjave, koje će biti prosleđene Višem javnom tužilaštvu, koje će zatim doneti odluku hoće li protiv Aleksića proširiti istragu.

Takođe, da podsetimo, Milena Radulović je detaljno navela kroz koji pakao je prošla.

- Imala sam 17 godina kada me je silovao, u novembru 2012. Sve je pažljivo isplanirao. Govorio mi je da je to radio iz pedagoških razloga. Vodio je računa da se seksualno zlostavljanje dogodi u toku časa, u sobi pored one u kojoj su bili učenici. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Posle svega što sam preživela, prošla sam kroz različite faze. Pojavio se ogroman osećaj krivice. I kako da sve ispričam roditeljima?! Njegova manipulacija i ide ka tome da vam usadi ogroman osećaj odgovornosti, saučesništva, krivice. Zato sam odlučila da više ne ćutim. Ovo je stvar koja mora da se dovode do kraja - reka je Milena Radulović.

Juče je advokat Nemanja Jolović otkazao punomoćje Aleksiću, iz razloga lične prirode.

- Otkazao sam punomoćje zbog sukoba interesa. Saznao sam da sam u ličnim i poslovnim odnosima sa jednim od roditelja oštećenih u ovom predmetu i zbog toga ne mogu da zastupam Aleksića - rekao je Jolović.

Milena Radulović je prva istupila i govorila o tome šta je preživela, i optužila je Aleksića da ju je silovao kada je imala 17 godina.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading