DOKTORKA GRUJIČIĆ O MIKI ALEKSIĆU: "Zlostavljanje treba da se prijavi odmah"! POSLALA VAŽNU PORUKU RODITELJIMA

Autor: Mondo, Republika

Vesti

20.01.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se!

RepublikaFoto: youtube.com/ZdravljeTV - Zvanični kanal
Doktorka Danica Grujičić

Doktorka Danica Grujičić komentarisala je danas slučaj zlostavljanja u školi glume profesora Miroslava Mike Aleksića.

Ona je istakla da nažalost ovaj slučaj nije usamljen i da u društvu postoji mnogo manipulanata koji upravljaju životima mladih ljudi.

Grujičić je rekla da roditelji uvek moraju da znaju šta im dete radi i da znaju da prepoznaju ako mu se nešto dešava.

Ona je kao važnu ulogu u odrastanju devojčica istakla očinsku figuru.

 

 

 

-Važno je da otac bude zaštitnik devojčice… Važno je da tatina princeza zna da je tata tu za nju”, istakla je Grujičić i upitala kako je moguće da neko uopšte zabrani ulazak roditeljima negde gde njihovo dete ide. 

Profesorka je istakla da uvek mora da postoji interakcija između dece, roditelja, škole, vaspitača i drugih. -Nastavnici isto moraju da skrenu pažnju roditeljima, neophodna je interakcija-, istakla je Grujičić.

Ona je poručila mladima da nemaju bolje prijatelje od svojih roditelja i pozvala ih da kada se nađu u problemu to i podele sa članovima porodice.

Grujičić je rekla da podržava da se zlostavljanje prijavi odmah, a roditeljima je poručila da vode računa o svojoj deci.

Beogradski profesor glume Aleksić je u subotu uhapšen pod sumnjama da je silovao, do tog trenutka, pet nekadašnjih polaznica škole "Stvar srca" koju je držao, od kojih je prva prijavu podnela poznata glumica Milena Radulović.

U danima koji su usledili, javljali su se mnogobrojni koji su osuđivali potez za koji se Mika sumnjiči, kao i generalno rad škole glume koja je poslednjih decenija važila za najbolju i najelitniju u zemlji.

Miroslav Mika Aleksić je izveden pred Više javno tužilaštvo, u kome je negirao sve optužbe i istakao da je "u šoku" zbog situacije u kojoj se našao. Određen mu je pritvor od 30 dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading