DAČIĆ POMENUO KASTRACIJU ZA SILOVATELJE! Predsednik skupštine u emisiji uživo, pričao o slučaju Mike Aleksića!

Autor: Pink, Republika

Vesti

20.01.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez zadrške!

RepublikaFoto: Print Screen TV PINK/ Youtube
Ivica Dačić

U sinoćnoj emisiji Amig show gostovao je predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić i iskazao svoje mišljenje o čuvenoj "školi" glume Mike Aleksića.

- Važno je da je to naišlo na društvenu osudu, a toga je bilo puno i na svetskom nivou poslednjih godina. Žrtve silovanja su uvek imale bojazan da li da se požale nekome, podnesu krivične prijave i često naiđu na nerazumevanje i sebi naprave još veću štetu. To zaslužuje podršku. Kaznena politika treba da bude mnogo oštrija, čak i do kastracije. Najveći broj silovatelja su povratnici i to je degenerisana ljudska priroda. Svako od nas kada ima takav slučaj, kada su najbliži u pitanjuu, dođe ti da reaguješ fizički. Dok sam bio ministar takvi slučajevi su se čak završavali ubistvima. Za neke zločine ne treba da bude samilosti, već treba da naiđe na osudu. To je zloupotreba položaja moći i prisutno je u svim profesijama - bio je jasan Dačić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading