KO JE U PRAVU!? IGOR JURIĆ rekao da već devet meseci zna za SILOVANJE Milene Radulović, advokatica ga optužila za krivično delo! BURA NA TV PINK!

Autor: Republika

Vesti

18.01.2021

08:55 >> 08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žučna rasprava!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Direktor Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić rekao je da već devet meseci zna da je naša glumica Milena Radulović bila žrtva svog učitelja glume Mike Aleksića.

Kako je naveo Jurić, on je u prethodnih devet meseci sa Milenom i njenom porodicom tražio najbezbolniji način da se to krivično delo prijavi, a samim tim i jednom seksualnom predatoru se konačno stane na put.

- U kontaku sam sa Milenom i njenom porodicom već devet meseci. Reč je o jednoj zreloj devojci, afirmisanoj, čija je karijera u uzlaznoj liniji. Verovatno će neko reći šta joj je sve ovo trebalo, a li u tome i leži njena snaga, nije htela nešto da zakopa i nastavi dalje, a da neko i dalje tako nešto preživljava. Zato je sad država na velikom ispitu, jer od od ovog slučaja zavisi i mnogo buućih - počeo je priču Jurić, ali ga je ubrzo druga gošća advokatica i profesorka Gordana Božilović Petrović prekinula i optužila da je počinio krivično delo:

- Znali ste devet meseci i ćutali ste. Kako neko može da zna za krivično delo i da ga ne prijavi. Osnovna stvar je da svi moraju prijaviti krivično delo, ko to ne uradi i sam je počinio krivično delo - rekla je ona.

Na to je Igor Jurić burno odreagovao:

 

 
- Znati li vi koliko je potrebno vremena da se ohrabri jedna žrtva da silovanje prijavi. Mogao sam ja još pre devet meseci da kažem da je Mika Aleksić silovatelj, ali isto je tako moglo da se desi da žrtva, u strahu, kaže da to nije tačno. Mukotrpan je proces da ubedite žrtvu da prijavi nasilnika i slilovatelja., jer naš sistem žrtve ne štiti. Zato se ovaj silovatelj (Mika Aleksić)i osilio i godinama radio ovakve stvari, jer je video da nema sankcija za njemu iste ili slične, da žrtve ćute ... - objasnio je žustro Jurić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading