ŠOKANTNE TVRDNJE POZNATOG NOVINARA! TAJNA OBELODANJENA NAKON 18 GODINA: Đinđić je Izetbegovićev SIN, zato nije voleo ĆIRILICU!

Autor: A. A.

Vesti

16.01.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji predsednik Demokratske stranke i premijer Srbije Zoran Đinđić bio je jedna od glavnih figura za svrgavanje režima Slobodana Miloševića devedesetih godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/printscreen/ilustracija
Izetbegović i Đinđić

Čovek koga su jedni slavili a drugi optuživali zbog svojih političkih načela, u svetu je važio kao neko ko će Srbiju izvući iz kandži mafije i socijalizma i povesti je evropskim putem.

Nakon njegovog ubistva ispred zgrade Vlade 2003.godine, mnogima se činilo da je poslednja nada da će se u Srbiji nešto promeniti otišla zajedno sa njim.

Za njegovu smrt optuženi su članovi tada ozloglašenog Zemunskog klana kao i njihove vođe Dušan Spasojević zvani Šiptar i Mile Luković poznatiji kao Kum, zajedno sa nekada komandantom JSO Miloradom ulemekom Legijom.

Da je Đinđić imao vizije to se ne može osporiti, nekada reklo bi se da je bio i čovek izvan svog vremena.

Ali, postoje i neka saznanja o kojima se jako malo zna a koje je on u to vreme jako vešto skrivao.

Dejan Lučić koji je po zanimanju novinar a koji je bio i ostao prijatelj i drug bivšeg načelnika DB-a Jovice Stanišića i Franka Simatovića Frenkija otkrio je da je bivši premijer Zoran Đinđić bio katolik a ne pravoslavac kako se predsetavljao.

Jer majka pokojnog premijera je kao trudnica otišla u kuću Izetbegovića i da je ne bi unutra pustili da dete nije njihovo. Te da je Alija Izetbegović u stvari Đinđićev pravi otac. Nakon pvratka u Beograd, Đinđićeva majka se udaje za čoveka koji je u tada radio u kontraobaveštajnoj službi i koji je premijera prihvatio kao svoje dete. Zato Zoran Đinđić nije voleo ćirilicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Žile

16.01.2021 13:50

Nemogu da verujem. Podmetnuli nam Tita, pa Đinđića, pa Jeremića, pa . . . . . . . . .

Odgovori 17 0
Vesna

16.01.2021 15:16

Pa Djindjic uopste ne lici na Aliju a da i jeste njegov, i Alija je poreklom srbin ne hrvat. Inteligentni ljudi imaju jako visoko celo, oni malo manje inteligentni veoma nisko celo i usko pa pogledajte slike osoba koji vam se namecu kao politicke vodje da sami presudite da li je covek prirodno inteligentan ili ne. Djindjic sigurno ne moze biti katolik cak ako je i Alijin. Alijini su stari beogradjanski Srbi, zna to i Bakir ali im se mozak okrenuo pa mrze svoje pradedove.

Odgovori 16 0
bole

16.01.2021 18:01

Da nije bilo Koštunice nikada demokrati ne bi došli na vlast jer ih narod nikada nije voleo, sad se vidi da je bio u pravu.

Odgovori 7 12
folker

16.01.2021 19:11

Logičnije, da je "kao Alijin sin" mrzeo Srbe, a ne ćirilicu.

Odgovori 15 0