OVAJ POLITIČAR JE TREBALO DA ZAMENI ĐINĐIĆA '92: Posle toliko godina otkrivena istina o dešavanju u tadašnjem DS!

Autor: Republika

Vesti

31.12.2020

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle bombardovanja 1999. Đinđiću je svega bilo dosta i hteo je da se povuče sa političke scene. Smatrao je da ne može više ništa ne može da da, hteo je da ga Labus zameni u stranci, ali je ovaj to odbio. Na kraju je, ipak, ostao i sve ostalo je istorija.

Zoran Đinđić

Ovo šokantne informacije po prvi put otkrio je u novogodišnjem intervjuu za Srpski telegraf zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić po prvi put je otkrio.

Vesić je Zorana Đinđića upoznao u redakciji lita Demokratija, 1989. godine.

- Došao je u džinsu, sa dužom kosom i minđušom u uhu. Sećam se da je nas mlade saradnike kupio svojim šarmom i stavovima, s njim smo mogli da razgovaramo o svemu. Slušao je rokenrol i sve do 1993. i kampanje „Pošteno" nikada ga nisam video u odelu. Tada je promenio imidž i prvi put u životu stavio kravatu. Bio je to neki okrugli sto sa desetak tadašnjih političara na RTS. Prvih pet minuta nisam prepoznao Đinđića u odelu. Tek kada je progovorio shvatio sam da je to on. 

Vesić kaže da se na prste jedne ruke mogu nabrojati ljudi s kojima se on zaista družio i smatrao ih prijateljima.

- Do sredine devedesetih Zoran je bio blizak sa Vladimirom Popovićem, Dragoljubom Markovićem, Aleksandrom Tijanićem, koji je posle postao njegov najveći protivnik. Naša saradnja i prijateljstvo počeli su 1992, kada je odlučio da preuzme DS od Dragoljuba Mićunovića i pozvao me u svoj štab. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading