OŠTRO PISMO MAJKE PREMINULE DOKTORKE IZ KRALJEVA: Mrviću, zašto je moja ćerka morala da umre!

Autor:

Vesti

16.01.2021

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Ružica Gordić, majka pulmologa Danijele (48) iz Kraljeva koja je umrla od koronavirusa, uputila je oštro pismo direktoru bolnice Studenica Zoranu Mrviću, od kog je zatražila da podnese ostavku.

RepublikaFoto: printscreen
Dr Danijela Gordić

- Ne znam kako zoveš ovu ambulantu, ali očigledno ti ne znaš kojim putem su išli zarazni, a kojim nezarazni pacijenti. Ti ne znaš gde ti je i šta sve radio pulmolog, koliko je pacijenata dnevno pregledao, koliko je sati provodio na radnom mestu, koliko su bili premoreni. Zato su ti sva tri lekara na pulmologiji zaražena, organizacija posla je na nuli. Kakav karakter i poštenje imaš ti? Još jednom, sram te bilo - napisala je u majka.

Ona je dodala da Mrvić ne zaslužuje da ga nazove kolegom:

- Ti to nisi. Iza mog mrtvog deteta, stradalog od korone, stojim ja, njena majka, njena tri mala deteta, suprug, rodbina i svi građani Kraljeva koje je lečila u pulmološkoj ambulanti.

Doktorka Danijela je jedna od 70 lekara koji su izgubili život boreći se za pacijente u crvenoj KOVID zoni, a preminula je 20. decembra prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading