ČUDO NA BOŽIĆ! Život mu visio o koncu: Poznati psihijatar Jovan Marić (80) skinut sa respiratora posle mesec dana teške borbe!

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

10.01.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudo na veliki praznik!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Jovan Marić

Psihijatar Jovan Marić (80) bukvalno je vraćen iz mrtvih i na Božić odvojen od respiratora na kome je bio mesec dana.

- Marić je bio jako težak pacijent i bio je otpisan. Gotovo niko nije mislio da ima šanse da se izvuče. Sa bezmalo punih 80 godina i na respiratoru, svi parametri su pokazivali da su mu šanse ravne nuli. Međutim, posle mesec dana, baš na Božić, lekari su useli da ga odvoje od respiratora. Diše svojim plućima. Još je u intenzivnoj nezi, a sa osobljem uglavnom priča na engleskom jeziku.

 

- Verovatno čoveku treba vremena da potpuno dođe sebi jer je mesec dana bio pod jakim sedativima, uspavan na respiratoru - kažu upućeni u njegovo stanje.

Marić je u KBC "Dragiša Mišović" smešten 1. decembra s obostranom upalom pluća izazvanom koronavisom. Stanje mu se vrlo brzo pogoršalo i lekari su morali da ga intubiraju već posle nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading