ISKRENE ČESTITKE: Predsednik Srbije čestitao dan RS, pa PORUČIO celoj naciji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.01.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo!

RepublikaFoto: instagram.com/avucic/printscreen
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas u ime građana Srbije i lično ime predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović Dan RS, 9. januar, uz želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak.


-Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti-, napisaao je vučić na svom Instagram nalogu.

 

 


Naglasio je "da su nam više nego ikada pre potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti-.

 

 


-Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu-, naveo je Vučić.

Istakao je da će zato Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.

-Još jednom vam želim svako dobro., poručio je Vučić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (75)

Loading
Mirka

09.01.2021 11:02

Zivela Republika Srpska, zivela Srbija i njihovo bratstvo i jedinstvo.

makiso

09.01.2021 11:03

Iskreno zelimo Republici Srpskoj napredak, mir i stabilnost.

Sasa

09.01.2021 11:04

Jedinstvo i sloga su ključ napretka našeg naroda. Srećan praznik.

ivana

09.01.2021 11:13

Uvek uz svoj narod gde god da se nalazi,braca i sloga,ziveli!