Advokati iz Novog Pazara lepim gestom zahvalili medicinarima iz Kragujevca za pomoć u borbi sa koronom

Autor:

Vesti

31.12.2020

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinsko osoblje Kliničkog Centra Kragujevac pokazalo je humanost tokom pandemije korona virusa kada su lekari, medicinske sestre i tehničari priskočili u pomoć svojim kolegama u Novom Pazaru u lečenju pacijenata.

Foto: Privatna arhiva

Da je solidarnost u ovim teškim vremenima i dalje na ceni pokazuje i primer oca i sina, advokata Zlatana i Denisa Kurtovića iz Novog Pazara, kao privrednika Rešida Hajrovića. Oni su u znak zahvalnosti donirali saitetsko vozilo Kliničkom Centru Kragujevac.

"Ovo je primer zajedničke borbe i dokaz da zajedno možemo sve, a kao pojedinci ništa. Lekari i medicinsko osoblje iz Klinickog centra u Kragujevc, na čelu sa doktorom Bobanom, pre svega svojim ljudskim požrtvovanjem i profesionalnim radom su za vreme prethodnog talasa pandemije spasili na stotine života u našoj sredini. U ime svih garđana Novog Pazara i u ime naše advokatske kancelarije, zajedno sa prijateljem Hajrović Resadom želimo da pružiti podršku i uputimo javnu zahvalnost medicinarima, a sanitetsko vozilo neka bude mali znak pažnje i odraz sloge, sa željom da se u novoj godini sirene ambulantih kola sve ređe čuju", rekao je master pravnih nauka Denis Kurtović iz Novog Pazara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading