PLJUNUO PA POLIZAO! Bojana Maljević oduvala Ivana Ivanovića! EVO KAKO GA JE POSTIDELA, A KAKO SE I ON PRAVDAO!

Autor:

Vesti

26.12.2020

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Bojana Maljević žestoko je odgovorila na prozivke voditelja Ivana Ivanovića, koji ju je na Tviteru napao.

RepublikaFoto: Telegraf/NemanjaPancic
Bojana Maljević

Naime, Ivanović je u svojoj objavi udario na glumicu povodom njihovih različitih stavova oko nošenja maski. Njihov sukob datira još od početka epidemije, a voditelj je iskoristio situaciju da likuje da je on bio u pravu, a onda ju je upitao da li nosi masku. Ubrzo je usledila još jedna objava Ivanovića gde se pravda da navodno nije znao da je ona u bolnici.

Potom se oglasila i Bojana Maljević, koja je objasnila da se ne nalazi u bolnici i da se oseća dobro, a onda se osvrnula i na Ivanovića:

 

 

- Ivane, dragi, ovo što si napisao je neetično i netačno, profesija te obavezuje da ne budeš površan i polutačan. A ni zlurad. I da proveravaš informacije, nevezano od toga da li me pratiš na mrežama. Deset meseci nije zaražen nijedan član moje porodice, nijedan član filmske ekipe za koju sam odgovorna, nisam zaražena ni ja. To možda nešto govori i o tome kako sam se ponašala. To zna svako ko me poznaje, svako ko sa mnom radi i živi. Znaju svi, osim Ivana Ivanovića - napisala je glumica.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading