(VIDEO) SKANDAL U MIGRANTSKOM KAMPU KOD LAJKOVCA: Radnica greškom nagazila prostirku za molitvu, morala da je POLJUBI kako je migranti ne bi LINČOVALI

Autor:

Vesti

23.12.2020

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama kruži skandalozan snimak iz migrantskog kampa u Bogovađi kod Lajkovca, na kom se vidi rulja migranata kako urlicima primorava radnicu kampa koja je greškom nagazila prostirku za molitvu da je poljubi i na taj način se izvini svima.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Migranti

Naime kako se prepričava ona je zaposlena u tom kampu, a jedan od migranata koji se pripremao za molitvu izašao je u hodnik u kom je razastro prostirku. U tom trenutku s obzirom na to da je hodnik uzak i da nije bilo mesta za prolaz, radnica je greško nagazila na nju kako bi došla do drugih soba.

Nastao je opšti haos. Migranti su organizovali pobunu, izbezumljenu ženu opkolili, te se dovodi u pitanje šta bi bilo da u međuvremenu nije naišlo obezbeđenje kao i kolega iz komeserijata koji su uspeli da rulju izvuku napolje. 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Nesrećna devojka ljubi prostirku

Zbunjena devojka nije znala šta se dešava, a kako bi se situacija smirila ona je bila primorana da pred svima poljubi prostirku kako migranti ne bi napravili dalji haos.

Sudeći po snimku devojka koja je vidno uznemirena i dezorjentiana, iz straha je to uradila nakon čega je hospitalizovana jer joj je od šoka pozlilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lala

24.12.2020 01:17

Sramota za Srbiju. Pakuj i vraćaj odakle su došli.

Vlada

24.12.2020 08:30

Ponizena u svojoj zemlji sada bi im pokazao vrata proglasio persona a non grata

Bepa

24.12.2020 15:59

Боже помози. Шта се ово у земљи Србији дешава? И шта ће се тек дешавати.