Unapredite svoje poslovanje uz CODE

Autor:

Vesti

26.12.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vremenu digitalnog oglašavanja kada svaka kompanija pronalazi načine kako da kroz nove i inovativne načine oglašavanja dođe do svojih korisnika, kompanija Bitinfo IPC je kreirala CODE platformu, koja Vam omogućava da lakše i brže dođete do željenih korisnika.

RepublikaFoto: Promo

Platformu čine tri segmenta:

*Code digital signage – predstavlja idealan marketinški alat za sve vrste javnih i komercijalnih prostora, gde postoji potreba za komunikacijom sa mikro tržištem.Svoje komercijalne sadržaje možete brzo i lako plasirati putem ekrana, odnosno upravljati njihovim sadržajem sa centralizovane lokacije.

*Code audio streaming-predstavlja kreiranje privatne radio stanice sa strogo kontrolisanim sadržajem koji se plasira.Mogućnost kreiranja i reprodukovanja personalizovanih audio reklama.

*Code zone- predstavlja rešenje koja podrazumeva pokrivanje poslovnog  prostora adekvatnim bežičnim Internetom.Prilikom prijavljivanja korisnika na platformu nakon autentifikacije plasiramo komercijlane poruke vašeg brenda ili brenda koji želi da se oglašava u vašem objektu.

Bitinfo omogućava svakom klijentu 7 dana probni period za sve usluge iz našeg portfolija.

Za više informacija obratite se na: prodaja@bitinfo.rs  ili na broj telefona 011/45 15 920 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading