(FOTO) OKONČANA POTRAGA! PRONAĐENI MILICA I STEFAN: Evo šta se desilo mladim planinarima!

Autor: Republika

Vesti

20.12.2020

17:19 >> 17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj potrage! Pronađeni su nestali planinari!

RepublikaFoto: GSS
Milica i Stefan nakon što su pronađeni

Stefan Rusov (23) i Milica Mirjanić (20) za kojima se tragalo više od 40 sati nađeni su živi i zdravi.

Kako se nezvanično saznaje, mladom paru se zaglavio automobil, pa su prespavali u obližnjoj kolibi, u blizini Zilotskog manastira.

Podsećamo, mladi par je u subotu ujutru krenuo u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje ka izletištu Lisine, a svaki trag izgubio im se istog dana od oko 15 sati kada im je telefon lociran u mestu Tupižnjica.

Njihov trag izgubio se u podnožju planine Beljanica kod Despotovca, a nestanak su prijavili roditelji.

Povodom njihovog nestanka na teritoriji opštine Despotovac, mesto Lisine, angažovani su pripadnici Sektora za vanredne situacije u sadejstvu sa Direkcijom policije, Gorskom službom spasavanja i šumskim gazdinstvima na pretrazi terena.

RepublikaFoto: Republika/Facebook/Stefan Rusov-KELE

U potrazi je učestvovalo ukupno 29 pripadnika Sektora za vanredne situacije sa 11 vozila i psom, kao i 25 pripadnika PU Jagodina, 4 PU Bor, 4  Uprave kriminalističke policije i 2 PU Kragujevac.

Takođe, pripadnik SVS bio je angažovan i na pretrazi terena iz vazduha, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice koji su pretražili više lokacija uz tok reke Resave, Kanjon reke Resave, mesta Debeli i Jelovi potok kao i obilazak vrha Benjanice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading