REAGOVANJE NA TEKST SRPSKOG TELEGRAFA: Advokat ZORANA KESIĆA o tome da li je UZIMAO PARE OD OPOZICIJE?

Autor: Srpski Telegraf

Vesti

19.12.2020

04:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravni zastupnik Zorana Kesića reagovao je na tekst Srpskog telegrafa objavljen 16. decembra "Kesić uzimao pare od opozicije".

RepublikaFoto: E stock
Zoran Kesić

- Ističemo da je naš klijent odgovoran i objektivan novinar, koji u svemu postupa u skladu sa kodeksom novinara Srbije. Naš klijent je zajedno sa svojim timom autor sopstvenih tekstova i govora i iste priprema u sebi prepoznatljivom stilu, pri čemu je satira glavno obeležje njegovog rada. Svaka informacija koju naš klijent izgovori proizvod je njegovog slobodnog i kreativnog duha. On kada iznosi svoje stavove, ne iznosi ih zato što ga je neko na to uslovio, već iz želje da unapredi naše društvo, komentarišući na specifičan način negativne socijalne pojave u njemu - stoji u demantiju.

Dodaje se da preduzetnička radnja preko koje je Kesić poslovao u periodu 2015-2019. nikada nije izdala nijednu fakturu Gradskoj upravi Šabac - Gradonačelnik, a kako je to navedeno na fotografijama faktura koje su navedene kao dokaz.

- Ističemo da preduzetnička radnja preko koje je naš klijent poslovao u periodu 2015-2019. nije poslovala preko Telenor banke, a upravo je ova banka navedena na fotografijama faktura koje ste kao dokaz objavili uz napred navedene članke. Takođe, naš klijent ni lično ni poslovno nikada nije poslovao preko Telenor banke. Dodatno, ističemo da je broj računa 115-52206-04, koji je naveden na objavljenim fakturama, prema evidenciji NBS - jedinstveni registar računa - nepostojeći.

Ističe se da preduzetnička radnja preko koje je klijent poslovao u periodu 2015-2019. nikada nije primila uplatu od Gradske uprave Šabac - Gradonačelnik i da fotografije objavljenih faktura ne odgovaraju modelu faktura koje je klijent izdavao u periodu 2015-2019, a naročito ne nose naziv njegove preduzetničke radnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading