Carnex mezetluci

Autor:

Vesti

18.12.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao brend koji pažljivo neguje višedecenijsku tradiciju kvaliteta proizvoda, Carnex je svoje fermentisane proizvode, bez kojih ne može da se zamisli nijedna trpeza, okupio pod novim nazivom i obeležio ih novim dizajnom, jedinstvene crvene boje. Pod imenom “Carnex mezetluci” nalaze se Carnex Čajna kobasica, Budimska, Kulen I Rustik kobasica. Ovi proizvodi pripremani na poseban način, dimljenjem na bukovini, podsećaju da se zadovoljstvo nalazi u malim zalogajima i da je meze neizostavan deo svačijeg hedonizma.

Foto: Promo foto

Mezetluci nisu samo naša ukusna navika, nego i važan deo naše ishrane i obrok bogat proteinima, koji svima već sa prvim zalogajem budi osećaj bliskosti i povezanosti. Zato mezetluci imaju jedinstvenu priču u našem životu, jer sve je lepše uz dobre i ukusne zalogaje koje je Carnex spremio baš onako kako Vi volite.

Mezetluci u novim flow pack pakovanjima imaju jedinstven dizajn, lako su uočljivi, i upućuju na brend koji ima prepoznatljiv  jedinstven ukus i garantovan kvalitet kome se veruje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading