PAKETIĆI ZA DECU SA KiM: Olimpijska šampionka Milica Mandić podržala humanitarnu akciju!

Autor: Novosti, Republika

Vesti

13.12.2020

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna organizacija "Svi za Kosmet" organizovala je u subotu od 15 do 19 sati na platou Hrama Svetog Save akciju prikupljanja paketića za mališane iz južne srpske pokrajine.

Foto: Svi za kosmet

Donacijama ljudi dobre volje prikupljeno je slatkiša u iznosu od oko 3.000 evra, dok su građani mogli ostaviti i novčane priloge.

Graja dece, odlično druženje i dobro popunjen centralni plato obeležili su veče ispred najvećeg pravoslavnog hrama na Balkanu. Ni teška zdravstvena situacija u zemlji nije sprečila Beograđane da vrednim donacijama pomognu našim mališanima sa Kosova i Metohije, uz poštovanje epidemioloških mera.

- Već šestu godinu zaredom organizujemo ovu tradicionalnu prazničnu akciju "Paketići za decu na Kosovu i Metohiji". - priča za naš list predsednik organizacije Zoran Ćirić. - U 2019. uspeli smo da sakupimo 7.300 poklona na 177 lokacija na Kosovu gde živi naš narod. Iako je ove godine situacija otežana virusom korona i prvenstveno se organizuje onlajn, očekujemo da bude prikupljen veliki broj sredstava.

Na ovoj akciji građani su najviše donirali slatkiše i nove igračke, a bilo je pomoći i u garderobi, higijeni, udžbenicima, novcu. Pokloni će našim mališanima sa Kosmeta biti uručeni za srpsku Novu godinu i na Savindan, a sakupljanje će biti organizovano do 20. januara.

POMOĆ DOBRODOŠLA

Svi građani koji žele da preko organizacije "Svi za Kosmet" pomognu mališanima iz južne srpske pokrajine, mogu to uraditi na žiro račun 285-22950000074-05. Takođe je dostupan broj za SMS poruke 4030, a pokloni se uglavnom sakupljaju za decu predškolskog uzrasta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading