REPUBLIKIN RETROVIZOR! Srbija oplakuje Džeja: Korona ne popušta, umro legendarni furbaler Rosi

Autor:

Vesti

13.12.2020

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelju za nama obeležile su vesti koje se do sada ni po čemu praktično ne razlikuju od prethodnih. Naime, Srbija je i dalje među najzaraženijim zemljama Evrope, Krizni štab je predložio pojačane epidemiološke mere, a korona virus kosi sve više ljudi te su se na crnoj lisi našli i poznati a ovu nedelju je obeležila smrt legendanog Džeja Ramadanovskog, te je tako crn dan bio i u svetu sporta, preminuo je fudbaler Paolo Rosi.

Foto: Tanjug/AP/printscreen/ilustracija
Foto: Ilustracija

DRUŠTVO

Srbija i ove nedelje neslavno prolazi na svetskoj statistici zaraženih od korona virusa. Broj ispod 7.000 ne pada, a umrlih pacijenata je iz dana u dan sve više. Krizni štab je doneo nove epidemiološke mere, a kao moguća opcija dovodi se u pitanje i uvođenje policijskog časa.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Više o ovoj temi pročitajte OVDE!

HRONIKA

Proteklu nedelju sve je potresla vest o smrću legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog. Cela estrada i mnogi delovi bivše jugoslavije oprostili su se od čoveka koji je svojim emotivnim pesmama, omekšavao i najčvrća srca. U Beogradu danima se na Dorćolu gde je on živeo puštala muzika sa njegovim pesmama, narod je izlazio na prozore, palile su se baklje, razapinjali transparenti a grad je odlučio da on bude sahranjen u Aleji velikana.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Sahrana Džeja Ramadanovskog

Više o ovoj temi pročitajte OVDE!

SPORT

Za 31.decembra 2020.godine većina nas će poželeti da se ova godina nikada nije desila, te i da je moguće svi bismo je izbrisali iz sećanja no to nije izvodljivo. Svakako pamtiće se kao godina u kojoj je svaki mesec obeležio neku tragediju. A svet sporta je ostao ove godine bez mnogih zvučnih imena. I dok smo se prošle nedelje oprostili i oplakivali legendarnog Maradonu, ove nedelje preminuo je i legendarni Paolo Rosi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sahrana Paolo Rosija

Više o ovoj temi pročitajte OVDE!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading