Vikend uz „Majstor i Margarita“: Pice na CarGo Batleru uz 50% popusta

Autor: Republika

Vesti

11.12.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj vikend idealna je prilika da sebi i svojim najmilijima pružite idealan užitak uz najbolju pizzu u gradu. Restoran Majstor i Margarita od danas je dostupan na CarGo Batleru uz neverovatnih 50 posto popusta na ceo meni restorana, uz naravno 50% popusta na dostavu.

RepublikaFoto: Car Go
Car Go Butler

- Svaki dobar majstor bira da se druži sa drugim dobrim majstorima i zato sa zadovoljstvom pozivamo sve korisnike CarGo Batlera da već danas u svom domu uživaju u ukusu prave italijanske pizze po neverovatnoj ceni - rekao je Vuk Guberinić, direktor kompanije CarGo Technologies.

On je dodao da sada beograđani imaju priliku da za samo par klikova osete ukus Italije, ljubavi i vremena koje je uloženo da se stvori čarolija.

- Najveća gastronomska sličnost Srbije i Italije je kult porodičnog okupljanja za stolom. Volimo da se zajedno sa decom i najmilijima okupimo na ručku ili večeri, a Majstor i Margarita će biti zaduženi da za trpezom zajedno uživate u pravom remek-delu - rekao je Guberinić.

 

 

Trenutno se na CarGo Batleru nalazi više od 250 restorana različitih svetskih kuhinja, a svakodnevno se proširuje ponuda, kako bi u vreme pandemije svi mogli da uživaju u omiljenim specijalitetima, iz udobnosti svoga doma.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading