Da li studenti prelaze na online nastavu? Oglasila se rektorka i saopštila važnu poruku

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

18.11.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U studentskim domovima u Beogradu trenutno boravi 6.750 studenata, od kojih je 55 zaraženo kovidom-19, rekla je danas rektorka Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović, koja je navela da se za sada ne razmatra zatvaranje fakulteta i da se pažljivo prati epidemiološka situacija.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Ona je na današnjoj sednici Senata rekla, pozivajući se na direktora Studentskog centra "Beograd" Gorana Minića, da su neki zaraženi studenti hospitalizovani, dok su ostali na kućnom lečenju, te da nijedan od tih studenata ne boravi u domu.

Popović je ukazala i da je razgovarala sa ministrom prosvete Brankom Ružićem i da na sastanku nije bilo reči o zatvaranju fakultetu usled trenutne epidemiološke situacije.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ivanka Popović

Kaže i da broj zaraženih studenata u Beogradu nije velika brojka, ali i da se može očekivati da su brojevi veći, jer se za neke studente ne zna gde se i kako se leče.

 

- Verujem da će i dalje biti otvorene i redovne komunikacije sa Ministarstvom prosvete koje će omogućiti da prevazilazimo probleme - navela je Popović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading