SLEDI HITNA ISTRAGA: Slučaj gole pacijentkinje iz Arena i dalje je TOP TEMA, A SADA SU SE OGLASILI IZ GRADA!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.11.2020

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavile su se slike pacijentkinje iz privremene covid bolnice u Areni, snimljene u trenutku presvlačenja, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić zatražio je hitnu istragu o ovom skandaloznom ugrožavanju privatnosti i povredi ličnog integriteta.

RepublikaFoto: Društvene mreže

Vesić je na Fejsbuku istakao da je objavljivanjem ovih fotografija počinjeno krivično delo i svi koji su učestvovali u tome moraju da odgovaraju, jer je povređena je privatnost pacijenata i žena.

- Danas sam zatražio od direktora "Beogradske arene" Gorana Grbovića da se hitno istraži kako je došlo do objavljivanja slika žena iz privremene kovid bolnice u Beogradskoj areni. On se već obratio Vojsci Srbije koja vodi bolnicu i Ministarstvu unutrašnjih poslova - napisao je Vesić.


Prema njegovim rečima, "skandalozne" fotografije objavljene su na instagram nalogu "Dilan dog" i tokom jučerašnjeg dana širene su po društvenim mrežama.
 
 

 

RepublikaFoto: Društvene mreže

- Besan sam. Grad Beograd, kao ni Vojska Srbije, ne snose krivicu za ovaj skandal, ali smo dužni da se izvinimo ovim ženama i njihovim porodicama i da im obećamo da će oni koji su krivi za ovaj skandal da odgovaraju - istakao je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading