(HIT FOTO) PRAVO, LEVO, DESNO?! SLEPA ULICA ILI IPAK NE: Fotka čuvenog profesora Vujanića se masovno komentariše, POGLEDAJTE ZAŠTO!

Autor: Republika

Vesti

06.11.2020

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati profesor Saobraćajnog fakuleta u Srbiji Milan Vujanić objavio je sliku zbog koje je, kako sam kaže, ostao bez reči.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Profesor Milan Vujanić

Naime, na njoj je prikazana jedna od ulica, a ono što je zaprepastilo profesora Vujanića su brojni i veoma kontradiktorni saobraćajni znaci na početku same ulice.

Kako je naveo, po signalizaciji koja je tu, reklo bi se da je ovo slepa ulica, ali opet nije slepa, jer ima skretanje levo. Tu je i znak da se može kretati u oba smera slepom ulicom, ali i da je obavezno desno skretanje. 

Nakon objavljivanje slike, mnogi su pokušali da daju svoje obrazloženje  ove situacije, a jedno od njih je da su na pomenutoj lokaciji u toku radovi, i da je signalizacija zbog toga zbunjujuća, a da inače svi ti znakovi ne stoje tu kada nema radova.

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading