Stefanović se oprostio od MUP-a: Imao sam privilegiju da zajedno radim sa vama

Autor: Republika

Vesti

28.10.2020

09:01

Doskorašnji ministar policije Nebojša Stefanović zahvalio se pripadnicima MUP-a na zajedničkom radu koji su obavljali proteklih šest ipo godina, te se tom prilikom zahvalio i predsedniku Aleksandru Vučiću na ukazanom poverenju i prilici da obavlja novi izuzetno odgovoran posao.

MUP Srbije
Nebojša Stefanović

- Želim da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na našem zajedničkom radu u proteklih šest i po godina kako bi Srbija bila bezbedna i sigurna zemlja.

Imao sam privilegiju da sarađujem sa vama i da zajedno služimo građanima. Ponosan sam na sve velike projekte i reforme koje smo zajedno sproveli i iskreno zahvalan na nesebičnom doprinosu koji ste dali na stvaranju bolje i stabilnije Srbije.

Želim vam puno sreće u daljem radu, da nastavite da se snažno borite protiv kriminala i korupcije i budete jak oslonac Republike Srbije u njenoj bezbednosti. Sve najbolje vama i vašim porodicama.

Sa ponosom preuzimam novu dužnost i dugujem veliku zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ukazanoj prilici da obavljam izuzetno odgovoran i častan posao ministra odbrane - rekao je Stefanović

Komentari (0)

Loading