RASPLAKAĆETE SE! Potresna objava našeg doktora: Devojčici je pred operaciju mogao samo brat da pomogne - evo šta je odlučio i šta je pitao!

Autor: Republika

Vesti

20.10.2020

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca su blago! Svojom iskrenošću i dobrotom nas svakoga dana uče kako da budemo bolji ljudi. Dečja priča koju donosimo jednostavno osvešćuje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Koliko je dečija ljubav bezuslovna i čista, govori status psihoterapeuta Vladimira Đurića, koji je podelio na svom fejsbuk profilu.

U njemu je preneo izjavu dečjeg hirurga Džima Klarka dok se pripremao za operaciju jedne devojčice i pričom uzdrmao i najtvrđa srca.

 

Odavno nisam pročitao ništa potresnije... I lepše... I divnije... U pitanju je objava Džima Klarka...dečjeg hirurga... "... Posted by Dr Vladimir Djuric on Sunday, October 18, 2020

 

- Odavno nisam pročitao ništa potresnije... I lepše... I divnije... U pitanju je objava Džima Klarka, dečjeg hirurga - napisao je Đurić uz objavu koja je glasila:

- Danas sam operisao jednu devojčicu. Trebala joj je nulta negativna krvna grupa. Mi je nismo imali, ali njen brat blizanac je ista krvna grupa kao i ona. Objasnio sam mu da je pitanje života ili smrti. Umirio se, sedeo malo u tišini i nakon što je razmislio, otišao je da se pozdravi sa svojim roditeljima. Nisam pridavao značaj ovom postupku, sve dok mu nismo izvadili krv, tada me je upitao: "I kada ću da umrem?" On je mislio da treba da da svoj život da bi spasio njen. Na sreću, oboje su sada dobro.

Nakon toga usledilo je mnogo komentara, naravno uglavnom emotivnih jer je priča zaista takva da nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ovo su neki od njih:

- Deca su to. Neiskvarena, puna ljubavi. I jako dobro sve osećaju i znaju, iako mislimo da možemo da se nasmejem i da sakrijemo nešto od njih.

- O divna duša suze su mi pošle.

- Na šta je bio spreman brat? Vredan poštovanja i divljenja - neki su od komentara mnogobrojnih koje je dirnuo ovaj tekst.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading