BUDIMO HUMANI: Voljena doktorka Ana iz Paraćina je uvek pomagala drugima, a sada je njoj POTREBNA pomoć

Autor:

Vesti

02.10.2020

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana boluje od karcinoma debelog creva, sa metastatskim promenama. Prvi simptomi su počeli krajem februara 2020. godine, bolom u stomaku i ramenu.

Foto: www.budihuman.rs

Dijagnoza je potvrđena početkom marta. Lečenje je započeto u OB Paraćin, gde je urađena prva operacija, zatim je lečenje nastavljeno u Beogradu, zbog brojnih metastaza koje su zahvatile većinu organa trbušne i karlične duplje.

U KC Srbije, na Prvoj hirurškoj klinici, 30.03.2020. godine odrađena je druga radikalna hirurška intervencija, uz ucešće dva hurirška tima. Nalazi su pokazali veoma agresivan tip tumora, u uznapredovaloj fazi bolesti, četvrti stadijum. Postoperativni nalaz na skeneru pokazao je i metastaze na plućima.

Ana je imala dve operacije u Srbiji, 7 ciklusa hemio i 4 ciklusa bioloških terapija, a sada joj se ukazala prilika da lečenje nastavi u Istanbulu, gde je otputovala 22. septembra. Tamo bi trebalo da se nastavi njeno lečenje i to imunomodulatornom terapijom koja u našoj zemlji nije dostupna.

Zbog praćenja njenog stanja neophodno je da Ana ostane u Turskoj bar mesec dana. Tokom tog perioda Ana će primiti 12 ciklusa infuzione terapije uz svakodnevnu primenu dve vrste tableta. Anin lekar je čuveni profesor doktor Mutlu Demiraj sa klinike Medikana, vrhunski stručnjak iz oblasti onkologije. Iza njega su brojni izlečeni pacijenti koji su bili izgubili svaku nadu.

 - Očekivani mesečni trošak lečenja na klinici Medikana iznosi 30.000 evra. U taj iznos nisu uračunati troškovi smeštaja, kao ni terapije koju Ana uzima kod kuće, a koja košta dodatnih 2.500 evra mesečno. Uzimajući u obzir da tog novca trenutno nema na računu, Ana jedino može da se uzda u ljude dobre volje koji joj mogu pomoći uplatama putem Fondacije Budi human - kaže za Telegraf.rs njena školska drugarica Aleksandra.

Za Anin život! Budimo humani!

Pomozimo Ani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 811 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human811 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069918-09

Uplatom na devizni račun: 160600000006992682
IBAN: RS35160600000006992682
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading