STRAVA I UŽAS U NIŠU: Dečaka (6) zlostavljao stariji rođak (16)! Majka se oglasila i podelila potresne detalje

Autor: Srbijadanas, Republika

Hronika

02.10.2020

09:27

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je maloletni tinejdžer, namamio dečaka u štalu, gde se, zloupotrebljavajući njegovo poverenje i činjenicu da je 10 godina stariji od njega, nad njim seksualno iživljavao.

pixabay.com
Ilustracija

- Došla sam sa šestogodišnjim sinom na odmor u Srbiju, da vidimo rodni kraj, a prošli smo kroz pakao. U šoku sam, moje dete bilo je žrtva seksualnog zlostavljanja, i to od dečaka starog 16 godina, daljeg muževljevog rođaka! Slučaj sam prijavila policijii i prvim avionom vratili smo se u Švajcarsku.

Ovako priča žena kojа јe rodom iz okoline Niša.

Protiv maloletnika starog 16 godina iz jedne opštine u okolini Niša podneta je krivična prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji jer je seksualno zlostavljao šestogodišnjeg dečaka.

Užasan slučaj zlostavljanja maloletnika desio se krajem jula meseca u jednom selu tridesetak kilometara udaljenom od Niša posle čega je protiv maloletnika podneta krivična prijava u redovnom postupku.

 

Sve je počelo kao igra

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je maloletni tinejdžer, namamio dečaka u štalu, gde se, zloupotrebljavajući njegovo poverenje i činjenicu da je 10 godina stariji od njega, nad njim seksualno iživljavao.

- Priča se po selu da su dečaci i u nekom daljem srodstvu. Navodno je sve počelo kao igra, kojom je maloletnik namamio dečaka u štalu na seoskom imanju. Tu su prvo pričali, šalili se nakon čega je, kako se sumnja, maloletnik dečaku gurnuo prst u analni otvor. Nakon toga mu je pokazivao mu svoj polni organ. Šta se tačno sve desilo dok su bili zaključani u šatli, utvrdiće istraga. Činjenica je da se ovako nešto nije desilo u tom kraju - kaže izvor.
Žrtva još jedan dečak

Prema rečima majke silovanog dečaka, nije shvatala u početku o čemu se radi, prenose mediji.

- Muž je bio u Švajcarskoj, a ja sam dosla sa sinom da upozna Srbiju, da vidi rođake. On je ubrzo po dolasku postao nervozan i vršio je veliku nuždu u gaće. To mi je bilo potpuno neobično, majka na sve pomisli, pa i na promenu sredine, drugačiju hranu - kroz suze priča očajna žena i dodaje da je tek kasnije saznala strašnu vest.

Nije ni slutila šta će ona i njen sin doživeti u selu kod Niša, a na rođaka manijaka upozorila ju je jedna komšinica. Nakon toga, ona kaže da je preživela teške dane.

- Uključila sam se u sve to i saznala da je devetogodišnji dečak stradao od ovog momka, ali je on, za razliku od mog sina, sve detaljno ispričao policiji. To mora da prestane. Bože, koliko smo pomagali toj porodici. To je siromašan kraj, slali smo neke pare, kupovali mobilne telefone... A šta smo zaslužili - pita se ova žena koja je trenutno u Švajcarskoj i koja traži od niškog pravosuđa da kazni krivca.

Drugi slučaj obljube šestogodišnjaka u niškom kraju

Ovo je inače, drugi slučaj seksualnog iživljavanja tinejdžera nad 10 godina mlađim dečakom u ovoj godini u niškom kraju.

I u ovom slučaju je sve počelo kao igra, tako što je tinejdžer namamio dečaka do obližnjeg šumarka pričom da će mu kupiti slatkiše. Međutim, kada su došli do šume, on ga je silovao. Zbog toga je mališan zadobio takve povrede da nije mogao da hoda pa ga je nasilnik doneo u blizinu kuće njegovog dede I tu ostavio, pre nego što je pobegao. Ovaj tinejdžer (15) je kao kaznu dobio samo vaspitnu meru jer je u vreme izvršenja krivičnog dela imao manje od 16 godina, zbog čega nije mogao da bude upućen u maloletnički zatvor.

 

Komentari (0)

Loading