RTS bira novog direktora: Pored ŽUTOG BUJKETA još ČETIRI kandidata

Autor: Tanjug, republika.rs

Vesti

25.09.2020

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravni odbor RTS prihvatio je danas prijave Dragana Bujoševića, Olivere Jovićević, Vladimira Palikuće, Stanislava Veljkovića i Miloša Rajkovića na konkursu za generalnog direktora Radio-televizije Srbije, objavio je danas UNS.

RepublikaFoto: printscreen/Google Earth/RTS
RST

Udruženje navodi da je na današnjoj sednici Upravni odbor RTS-a konstatovao da od 12 pristiglih prijava tih pet kandidata pravno-formalno ispunjavaju uslove konkursa za direktora javnog servisa.

Dragan Bujošević je aktuelni vršilac dužnosti generalnog direktora, Olivera Jovićević je novinarka RTS-a, Vladimir Palikuća je jedno od zaštitnih lica Beogradske hronike, Stanislav Veljković je generalni sekretar RTS-a, a Miloš Rajković je bivši član Saveta REM-a.


Sledećeg utorka na zatvorenoj sednici UO RTS-a sledi razgovor sa kandidatima čije su prijave usvojene, a Upravni odbor će, u skladu sa pravilnikom, u roku od 45 dana imenovati generalnog direktora RTS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading