DRAGI GOSTI: I oni su posetili naš štand na Sajmu medija

Autor: Republika

Vesti

28.10.2017

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štand Srpskog telegrafa, kojim je prethodnih dana Sajma medija i informisanja u Beogradu prodefilovalo mnogo gostiju, među kojima su bili političari, pisci, pevači, književnici, posetila je i ekipa poznatog prestoničkog fitnes centra "Extreme gym".

RepublikaFoto: Republika
Sajam medija: Ekipa "Extreme gym" posetila naš štand 

Kao što se može videti na fotografijama koje objavljujemo, naši dragi gosti uživali su u opuštenoj atmosferi na našem štandu, a neki od njih demonstrirali su i svoje veštine.

RepublikaFoto: Republika
Pokazni trening na štandu Srpskog telegrafa i Republike

Inače, prethodnih dana naš štand posetili su i šef diplomatije Ivica Dačić, danas nam je gost bio i ministar odbrane Aleksandar Vulin, a naš štand obišla je i opoziciona poslanica Sanda Rašković Ivić.

Gradonačelnici Beograda i Novog Sada, Siniša Mali i Miloš Vučević, na našem štandu odigrali su partiju stonog fudbala, a pored njih naši gosti bili su fudbaleri Partizana Ognjen Ožegović, Nemanja Antonov i Milan Mitrović kao i mnoge druge javne ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading