ZA VIKEND POČINJE TOTALNI PAKAO: Ne izlazite napolje ako baš ne morate!

Autor: Republika

Vesti

27.10.2017

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magla smanjuje vidljivost i otežava saobraćaj na području Smederevske Palanke, Kragujevca, Požege, Sjenice i Kraljeva, saopštio je jutros AMSS.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dobro se spremite za tmuran vikend

Sa prvim popodnevnim satima, kada se očekuje i pojačan saobraćaj zbog početka vikenda, meteorolozi najavlju još jednu promenu vremena koja može doneti kišu i mokre kolovoze.

Promena vremena, smanjena vidljivost, mokar kolovoz, opalo lišće na putu koje povećava njegovu klizavost i generalno loši jesenji uslovi vožnje često mogu biti razlog zastoja u saobraćaju zbog iznenadnih kvarova na vozilu, ali ove promene vremena skoro uvek donose veći broj saobraćajnih nezgoda, zato je potrebno da danas vozači budu oprezniji i pažljiviji u saobraćaju nego uobičajeno, prenosi Tanjug.

MAGLA I RADOVI NA PUTU

Trenutna prohodnost puteva je dobra, osim u područjima sa maglom, a intenzitet saobraćaja van gradova je još uvek umeren.

Od danas do 31. oktobra zbog izvođenja asfalterskih radova u okviru izgradnje auto-puta E-75, deonica Caričina dolina - Vladičin Han, poddeonica Caričina dolina - tunel Manajle, vozila će se naizmenično propuštati na državnom putu II A reda broj 258 Leskovac-Vranje.

Radovi se izvode na oko pet kilometara od motela "Predejane" (u pravcu Vranja).

Tokom dana, od 7 do 19 sati, izvodiće se radovi na asfaltiranju preticajne trake dela auto-puta E-75 (drž. putu I A reda br. 1) u smeru od Subotice ka Novom Sadu, između petlji Feketić i Vrbas, zbog čega će se saobraćaj odvijati preko zaustavne i dela vozne trake.

Radovi će biti obebeđeni odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA

Do 4. novembra, u vremenu od 8 do 17časova, zbog radova na asfaltiranju kolovoza, doći će do obustava saobraćaja na putu II A reda br. 147 između Tresije i Kosmaja.

Putnička vozila će biti usmerena na obilazni put koji od Mladenovca, Kosmaja i Rogače vodi ka Sopotu, dok će vozači teretnih vozila preko 3,5 tona moći da koriste put koji od Mladenovca i Vlaškog Polja vodi ka Sopotu.

Prema poslednjim informacijama JP "Puteva Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima, prema podacima Uprave granične policije, nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading