(VIDEO) Kad nema UV zračenja, počinje PANDEMIJA! Osnivač heliocentrične metereologije objasnio: OVO JE VEZA IZMEĐU KORONE I AKTIVNOSTI SUNCA

Autor:

Vesti

11.08.2020

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klimatolog i osnivač heliocentrične meteorologije Milan Stevančević gostovao je u jutarnjem programu na TV Pink, gde je govorio o povezanosti pandemije i klimatskih promena.

Foto: youtube.com/Novo jutro
Milan Stevančević

Stevančević ističe da postoji povezanost između korone i aktivnosti sunca.

- Kada se izvrši analiza svih dosadašnjih epidemija i pandemija, vidi se da se javljaju uvek kada je UV zračenje slabo, a najslabije je kada oblaci prekriju nebo i ispod oblaka nema UV zračenja. To su momenti kada dolazi do pojave virusa, a nestaju kada je sunčan dan i kada je UV zračenje jako. UV zračenje je prirodni regulator virusa na planeti - objašnjava srpski klimatolog.

Milan Stevančević ističe da vremenski uslovi uslovljavaju pojavu virusa.

 

 

 

- Da bi se pojavili na zemlji, potrebno je da bude oblačan dan, niža temperatura i da nema UV zračenja. Kad god je nebo 100% prekriveno oblacima, to je dan retromagnetnog zaražavanja. To je dan početka epidemije - kaže Stevančević i objašnjava šta to znači:

- Oblaci prekriju nebo, ispod oblaka nema UV zračenja, ali ima protonske kiše. To su sitne čestice koje dolaze sa sunca i padaju zajedno sa oblacima. One jonizuju sve ispod sebe, kao i kapljicu koja nosi virus i ta kapljica počinje da lebdi. Ako dune vetar, ta kapljica se raznosi poput polena - navodi klimatolog ističući da tako počinje pandemija.

- Što se tiče širenja s čoveka na čoveka, čime se bave lekari, to je sekundarni deo, ali osnovni je ovaj elektromagnetni - ističe on.

Stevančević objašnjava da se zračenje sunca sve više povećava i da to utiče na Kovid-19 i broj zaraženih. Ako se ovako nastavi, kaže on, u septembru treba očekivati kraj korone, kao i to da se neće spojiti sa sezonskim gripom koji se očekuje na zimu. Velike su šanse da se ovo predviđanje ostvari:

- Postoji unutrašnje vrenje koje se snima elektromagnetno, gde se vide sitna magnetna polja na suncu, koja su poput vode koja vri - zaključuje klimatolog Stevančević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading