(FOTO) Puše nargile i slušaju Ugraljina, pa im posle Vučić kriv: Šokantne fotografije neodgovornih stanovnika Sjenice

Autor:

Vesti

28.07.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorko će se kajati!

RepublikaFoto: Republika
Pun kafić gostiju u Sjenici

Građani Sjenice poslušali su sulud apel lidera Stranke demokratske akcije Sulejmana Ugljanina i masovno su prekršili odluke kriznog o obaveznom nošenju zaštitnih maski i poštovanju socijalnog distanciranja.

Kao što se može videti na fotografijama koje Republika objavljuje, nargila barovi i kafići u Sjenici puni su ljudi, a niko od njih ne pridržava se preporuka kojih bi morao da se pridržava, kako bi se smanjile posledice epidemije koronavirusa.

Epilog je, nažalost, poražavajući. Kako saznajemo, već sinoć dom zdravlja u Sjenici počeo je da prima više pacijenata, a broj obolelih raste iz dana u dan.

Podsetimo, Ugljanin je nedavno izašao sa suludom i neodgovornom tvrdnjom da zapravo maske pogoduju širenju korone, što je naišlo na oštre reakcije kako struke tako i pojedinih političara.

Primera radi, ministar zdravlje Zlatibor Lončar i ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenili su da je Ugljaninu potrebna stručna pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

28.07.2020 11:14

Nargila barovi i kafići u Sjenici puni su ljudi, a niko od njih ne pridržava se preporuka nošenja maski i držanje rastojanja. Svi će oboleti od korone. A od korone nema leka.

Odgovori 11 0